Zeg het mij! Ik heb geen inspiratie meer! :( Nee hoor, er liggen nog zat dingen op de plank hier maar nu draai ik het eens een keer om.

Jij mag het zeggen

Zoals je in eerdere blogs van mij kunt lezen schrijf ik veel over ICT, ondernemen en productiviteit. Dat zijn echter allemaal blogs die komen vanuit ideeën die ik (soms op de gekste tijden) opdoe. Ik probeer ze altijd te schrijven vanuit het standpunt dat het niet mijn 'feestje' is maar dat ik hoop en probeer nuttige informatie naar aan de lezer te geven. Maar misschien heb jij wel een onderwerp waar je mijn mening en inzicht over wilt weten? Misschien heb je een vraagstuk in jouw organisatie wat raakvlak heeft met waar wij over bloggen? Laat mij weten waar ik wat over zou moeten schrijven! Ik kies er vervolgens één uit en ik ga er een blog over schrijven. De inzender van het beste idee krijgt van mij als dank een erg leuk boekje over coaching toegestuurd.

Mail me je suggesties op wouter@freez.it of (nog beter) post het op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/Freez.it/

Meer artikelen lezen?